Delta del Llobregat, arriba la primavera!!!

Ara que arriba el bon temps de la primavera creiem que és un bon moment per tornar als espais Naturals del Delta del Llobregat i així tornar a veure les aus que viuen tot l'any en aquest indret i poder conèixer les que any rere any venen per primavera a criar.

No és el primer cop que visitem i fem una entrada en aquest blog dels Espais Naturals del Delta del Llobregat, per tant no creiem necessari tornar a fer la presentació del lloc però, si voleu saber més sobre aquests espais podeu trobar més informació fent clic aquí.

En aquesta ocasió, de les diferents zones que formen part del delta, triem l'àrea del Remolar - Les Filipines localitzada al sud de l'aeroport de Barcelona.

Arribem a mig matí i el primer que ens crida l'atenció és el nivell de l'aigua, força alt per les pluges de les darreres setmanes.

Arribant en aquesta hora esperem que el tràfec del matí ja hagi passat i així tenir més oportunitats per poder fotografiar els exemplars adults descansant i els pollets més juganers, amb la panxa plena, fent corredisses.

Apunts de fotografia:

Per practicar la fotografia d’aus no hi ha un consens pel que fa a l'equip fotogràfic necessari.
Hem pogut observar gent que porta un mòbil, una càmera compacta, un telescopi amb un adaptador pel mòbil, una reflex o sense mirall de gama mitja amb un teleobjectiu d’uns 200 o 300 mil·límetres o, fins i tot qui porta, una reflex amb un teleobjectiu de gama alta de fins a 500 o 600 mil·límetres.

Recorregut:

No hem realitzat cap ruta específica per la zona de Remolar - Les Filipines ja que no és gaire gran.


El que hem fet ha sigut repartir el nostre temps entre l'aguait de la maresma i l'aguait de la bassa dels pollancres.

Cames llargues

Anecs collverds

Cames llargues

Cames llargues

Ànecs collverds i Xibecs cap-roig

Cames llargues

Anec collverd i els seus polltets

Bernat pescaire

Bernat pescaire

Fotja comuna

Cabusset

Martinet blanc

Martinet blanc

Oca pradenca

Enllaços relacionats:
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.